Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

94 brugte Audi A6 blev pristjekket

94 brugte Audi A6 blev pristjekket

Fra Terminalen, Toyota og 334 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Audi A6 eksklusiv bil

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Audi A6 et glimrende bud. Der er pt. 144 brugte Audi A6 til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte Audi A6 til salg i landet.

Prisen på en brugt Audi A6

Den populære Audi A6 som brugt kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, kilometertal samt udstyr.

En brugt Audi A6 koster mellem DKK 2.200 for den billigste variant og DKK 939.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mange forbrugere kan lide Audi A6 i stationcar

Audi A6 findes i en række forskellige biltyper, hvoraf stationcar er den mest populære. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Audi A6 er mere miljøvenlig end lignende biler

Audi A6 diesel kører omkring 22 km per liter diesel. Til sammenligning kører en typisk executive bil omkring 8,625 kilometer på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den bedstsælgende farve er sort

Den seneste generation af Audi A6 eksisterer i 5 forskellige nuancer: sort, grå, blå, sølv og hvid.

Den bedstsælgende farve er sort, og der er pt. 12 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 5 biler til salg, og den tredje mest populære er blå med 2 biler til salg.

Et populært alternativ til den tyske Audi A6 er Opel Astra

Selv om Audi A6 er en meget populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Audi A6.

De største konkurrenter til Audi A6

  • Opel Astra
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Audi A6, er Opel Astra. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 169.780.

Den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Mercedes E220. Hos AutoUncle finder du lige nu 98 af denne bil til salg. Sidst men ikke mindst, er Mercedes E300, som den fjerde mest populære bil inden for segmentet, også et godt bud på et alternativ til Audi A6. Der findes pt. 93 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Audi A6

Alle brændstoftyper for Audi A6

Alle årgange for Audi A6

Alle geartyper for Audi A6

Alle biltyper for Audi A6

Alle udstyrsvariant for Audi A6

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.